Dags att testa kanin

Själv har Rolf låtit röka ett kaninlår, perfekt på knäckebröd som mellanmål anser han.

Själv har Rolf låtit röka ett kaninlår, perfekt på knäckebröd som mellanmål anser han.

Gott Nytt År alla läsare! Julen, nyåret och trettonhelgen har passerat i rask takt. Många trevliga möten med nära och kära och mycken god mat har ni förhoppningsvis fått avnjuta! En hel del rester tronar i kylskåpet gissar jag. Passa på att använda skinkan som inte lockar lika mycket längre till en god pyttipanna eller en fläskpannkaka eller den överblivna laxen till en läcker laxpudding! Har ägnat mig åt en viss trendspaning inom det kulinariska området och något för mej överraskande funnit att uppfödande av kanin har ökat markant. Text och bild: ROLF BÅVIUS Fortsättning publicerad i papperstidningen 160115

Vill du läsa mer? Bli prenumerant.

Skapa konto
Logga in

Share