Föräldrar emot sammanslagning

Ett 80-tal besökare fanns på plats för att diskutera sammanslagningen av S:t Anna och Mogata skolor. Längst till vänster i grönt står Annika Hassel, lärare i S:t Anna. Kvällens besökare var helt eniga om att tillbakavisa kommunens förslag och samtidigt komma med motförslag.

Ett 80-tal besökare fanns på plats för att diskutera sammanslagningen av S:t Anna och Mogata skolor. Kvällens besökare var helt eniga om att tillbakavisa kommunens förslag och samtidigt komma med motförslag.

MOGATA (LT)

Den 3 december kom den regerande koalitionen i Söderköping, S, M och MP med ett förslag, inte beslut, att slå samman S:t Anna och Mogata skolor. Det har, minst sagt, rört upp känslorna hos lärare, föräldrar och säkert även bland barn. För att pejla stämningen hölls ett möte den 17 december i Mogata skolas matsal där ett 80-tal intresserade hade mött upp. Det var i princip fullsatt. Arrangör för träffen var S:t Anna skolas och förskolas föräldraförening med dess ordförande Nina Karlsson i spetsen. Text och bild: OWE BERGGREN Fortsättning publicerad i papperstidningen 151223

Vill du läsa mer? Bli prenumerant.

Skapa konto
Logga in

Share