Prospekt inom kort

Många har undrat vad som ska hända med gamla Vretagymnasiet i Berg där det blir alltmer igenväxt. Men snart kommer det att hända saker i området. Det finns ännu inga beslut tagna men tanken är att det här ska ska bli bostäder och butiker som får ett fint läge i landskapet.

Många har undrat vad som ska hända med gamla Vretagymnasiet i Berg där det blir alltmer igenväxt. Men snart kommer det att hända saker i området.

BERG (LT)

Många har frågat sig vad som ska ske med det gamla Vretagymnasiet och det området sedan verksamheten flyttats till Järngården. Det mesta står idag tomt och är i dåligt skick, men är inte bortglömt. Detaljplanen har dröjt och snart börjar det ske saker där. Sedan Vretagymnasiet flyttat in i de nya lokalerna på Järngården har det mesta av den gamla skolan stått öde. En förskola finns där och Göta kanalbolag har verkstad. Annars är det mesta tomt. Byggnaderna och området i stort ser ut att ha övergivits. Liksom för det mesta annat så finns en naturlig förklaring. Text och bild: BO BÄCKMAN Fortsättning publicerad i papperstidningen 151030

Vill du läsa mer? Bli prenumerant.

Skapa konto
Logga in

Share