Blåklint invigde nya lokaler

Några av nyckelpersonerna i företaget Blåklint som nu finns i Motala. Från vänster vd Henrik Samuelsson, Annica Fredriksson och företagets frontfigur och idéspruta Lars- Gunnar Samuelsson.

Några av nyckelpersonerna i företaget Blåklint som nu finns i Motala. Från vänster vd Henrik Samuelsson, Annica Fredriksson och företagets frontfigur och idéspruta Lars-Gunnar Samuelsson.

MOTALA (B)

Personalrummet på Inplastors industrilokal i Motala fylldes av gäster när företaget Blåklint hade invigning. Blåklint har sedan två år tillbaka haft sitt kyllager i Motala och flyttade i januari till det stora och fina kylrummet i Inplastors lokaler. För Blåklint som säljer ekologiska mejerivaror passade det alldeles utmärkt. Efter en god frukostbuffé med Blåklintprodukter presenterades företaget och idén bakom. Lars-Gunnar ”L-G” Samuelsson har varit lantbrukare med mjölkproduktion i cirka 40 år varav 25 som ekoproducent på Öjeby gård i Askeby. Text och bild: EVA CARLSSON Fortsättning publicerad i papperstidningen 160226

Vill du läsa mer? Bli prenumerant.

Skapa konto
Logga in

Share