Det är Fogelqvist bakom allt

Några av de 350 besökarna vid Söderköpings brunn. Det blev publikrekord än en gång när kommunens äldre bjöds på en härlig eftermiddag i strålande väder. Flera ideella krafter såg till att dagen blev verklighet och uppskattningen från de äldre gick inte att ta miste på.

Några av de 350 besökarna vid Söderköpings brunn. Det blev publikrekord än en gång när kommunens äldre bjöds på en härlig eftermiddag i strålande väder.

SÖDERKÖPING (LT)

Lena Fogelqvist, Årets östgöte 2014, fortsätter att slå ett slag för de äldre som inte har möjlighet att komma ut i vår härliga natur. Med sitt duktiga team blev det två fina timmar i parken vid Söderköpings brunn för de 350 besökarna. Det tredje evenemanget av det här slaget blev ett rekorddito. Brunnens ägarpar Stig och Gunn Ekblad ställde upp med gratis plats. Många av besökarna letade sig till skuggan denna varma augustilördag. Kanske en av de sista riktigt fina sommardagarna? Stig Ekblad serverade läskande dryck till sina parkgäster. Ett fantastiskt fint vinstbord till lotterierna var skänkt av ortens företagare, vilka högeligen lovordades för sin generositet när Lena Fogelqvist hälsade välkommen. Vinsterna hade ett imponerande värde på mellan 10 och 11 000 kronor. Text och bild: OWE BERGGREN Fortsättning publicerad i papperstidningen 150911

Vill du läsa mer? Bli prenumerant.

Skapa konto
Logga in

Share