Gubbträffar

Det är numera fullt kring bordet vid Gubbträffarna i lilla samlingssalen på Bjursdalen. Vid Länstidningens besök närvarade 25 gubbar! Lars Lind, närmast i bild i glasögon, är den som kan ses som Gubbträffarnas ordförande.

Det är numera fullt kring bordet vid Gubbträffarna i lilla samlingssalen på Bjursdalen. Vid Länstidningens besök närvarade 25 gubbar!

BOXHOLM (LT)

Det är väl många som inte gillar måndagar, men i Boxholm finns det de som tycker att måndagar är den bästa dagen på hela veckan. Då är det nämligen Gubbträff på Bjursdalen. Numera brukar dessa träffar locka kring 25 personer. Gubbar träffas, fikar och har trevligt, men en och annan utfärd kan det också bli ibland. Varje måndagsförmiddag är det Gubbträff på Bjursdalens trivselhus. Mellan klockan 10.00 och 11.00 samlas ett gäng gubbar för att fika, umgås och småprata. För enkelhetens skull är det väl bäst att kalla herrarna för gubbar och träffarna för Gubbträffar, ingen tar knappast illa upp av detta. Till och med i Bjursdalens aktivitetsprogram kallas träffarna för Gubbträffar. Text och bild: KLAS JOHANSSON Fortsättning publicerad i papperstidningen 151030

Vill du läsa mer? Bli prenumerant.

Skapa konto
Logga in

Share