Help!

Det var efter sommaren som kören började öva på att sjunga sånger av Beatles. Men till en början fanns inte alls tanken på att låta det bli välgörenhetskonserter med namnet Help! Men när idén dök upp var den ju klockren.

Det var efter sommaren som kören började öva på att sjunga sånger av Beatles. Det blev till en välgörenhetskonserter med namnet Help!

BOXHOLM (LT)

Att göra välgörenhetskonserter var egentligen inte meningen när Ekeby-Prismakören började öva på Beatlessånger efter sommaren, tanken var ju att enbart bjuda på två Beatleskonserter. Sen föddes idén att låta konserternas överskott bli till hjälp åt människor på flykt, och det självklara namnet på konserterna blev Help!. Det var ju en klockren idé som gillades av alla! Det kommer att ljuda Beatlesmusik i Boxholms kyrka i mitten av november. Bakgrunden är att Ekeby-Prismakören redan för omkring ett år sedan beslöt att ett framtida projekt för kören skulle bli musik av just Beatles. Text och bild: KLAS JOHANSSON Fortsättning publicerad i papperstidningen 151016

Vill du läsa mer? Bli prenumerant.

Skapa konto
Logga in

Share